Hoi, ik ben Ella. Ik ben een ervaren zorgprofessional met bijna dertig jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg. Sinds mijn achttiende ben ik actief in dit werkveld, met een focus op intensieve en acute zorgverlening in het ziekenhuis. Momenteel werk ik nog als ambulanceverpleegkundige en ergo-coach in Den Haag.

In al die jaren is het mij opgevallen dat bij veel gezondheidsklachten de echte oorzaak van de klachten niet wordt aangepakt. De reguliere geneeskunde richt zich over het algemeen op het bestrijden van symptomen, veelal met medicatie, wat vaak gepaard gaat met vervelende bijwerkingen en mogelijke langetermijneffecten.

Het is mijn overtuiging dat er aanzienlijk meer te bereiken is door preventieve maatregelen te nemen om ziekten te voorkomen. Ook ben ik geïnteresseerd geraakt in het verminderen van klachten bij bestaande aandoeningen door middel van onder andere juiste voeding en het gebruik van natuurlijke supplementen. Ik ben verbaasd over de hoeveelheid wetenschappelijk bewijs die hiervoor beschikbaar is, terwijl dit nog lang niet voldoende wordt toegepast in de praktijk.
Met mijn expertise en toewijding streef ik ernaar om een brug te slaan tussen de traditionele en preventieve gezondheidszorg, waarbij ik geloof in de kracht van een natuurlijke en holistische benadering gekoppeld aan evidence-based practice.

.

 

Zelf ben ik al heel lang bezig met gezond te leven zoals bewegen en eten. Ik vind het heel interessant, maar zie ook echt duidelijke resultaten op mijn gezondheid. Dat is iets wat ik niet voor mezelf wil houden, maar met iedereen wil gaan delen! Mensen die ik hiervoor al heb geadviseerd en behandeld hebben goede resultaten laten zien en duidelijke vermindering van klachten.

Naast mijn baan als ambulanceverpleegkundige werk ik als orthomoleculair therapeut vanuit een eigen praktijk.
Mijn kennis en vaardigheden als orthomoleculair therapeut zijn gevormd door een 4-jarige hbo-opleiding bij de OPFG. Hierdoor ben ik in staat om het beste van twee werelden te combineren: mijn ervaring in de reguliere zorg en mijn expertise als therapeut.

Als erkend CAT-therapeut voldoe ik aan alle eisen van de Wkkgz, waardoor ik professionele en kwalitatieve zorg kan bieden aan mijn cliënten.
Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring met je te delen en samen te werken aan jouw gezondheid.