Hoi, ik ben Ella. Ik werk en studeer al sinds mijn 18e  in de reguliere gezondheidszorg en heb inmiddels al bijna 30 jaar ervaring opgebouwd. Veel van mijn ervaring zit in de intensieve en acute zorgverlening in het ziekenhuis. Momenteel werk ik als ambulanceverpleegkundige en ergo-coach in Den Haag.

Wat mij in al die jaren steeds meer is opgevallen tijdens mijn werk is dat veel mensen te maken hebben met gezondheidsklachten waarvan de echte oorzaak niet wordt opgelost. De reguliere geneeskunde is in veel gevallen vooral bezig met het bestrijden en oplossen van klachten door het voorschrijven van allerlei medicatie. Dit gaat vaak gepaard met nare bijwerkingen, ongemakken en soms ook ongewenste resultaten op de langere termijn.

Daarom ben ik me gaan verdiepen in hoe je veel meer zou kunnen bereiken in preventie van ziekten. Maar ook hoe je klachten kan verminderen bij bestaande ziekten door juiste voeding en suppletie met natuurlijke middelen. Het is echt verbijsterend hoeveel wetenschappelijk bewijs hier al over beschikbaar is, terwijl daar nog zo weinig mee wordt gedaan!

 

Zelf ben ik al heel lang bezig met gezond te leven zoals bewegen en eten. Ik vind het heel interessant, maar zie ook echt duidelijke resultaten op mijn gezondheid. Dat is iets wat ik niet voor mezelf wil houden, maar met iedereen wil gaan delen! Mensen die ik hiervoor al heb geadviseerd en behandeld hebben goede resultaten laten zien en duidelijke vermindering van klachten.

Daarom ben ik Het Vitaalburo gestart. Naast mijn baan als ambulanceverpleegkundige werk ik nu vanuit mijn praktijk als leefstijlcoach.

Op dit moment volg ik bij de OPFG de 4-jarige opleiding tot orthomoleculair therapeut. Zo kan ik het beste van twee werelden met elkaar verbinden!

Ik ben erkend CAT-therapeut en voldoe aan eisen van de Wkkgz.