Ik geloof heel sterk in de kracht van samenwerking. De mens zit complex in elkaar, en niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant is belangrijk. Vanuit mijn eigen vakgebied kan ik maar een gedeelte voor jou invullen. Daarom ben ik voortdurend op zoek naar partners die een waardevolle aanvulling kunnen bieden op mijn dienstverlening.

Op dit moment werk ik samen met:

Osteo Health Clinic- Stefanie Schweins

https://osteohealthclinic.nl/
Stefanie is een enthousiaste professional, die met passie haar vak uitoefent. Zij werkt als osteopaat en behandelt mensen met uiteenlopende klachten aan de rug, nek, gewrichten, buik en het hoofd. Ook is zij opgeleid specialist in het behandelen van zwangere vrouwen met klachten of vrouwen die juist zwanger willen worden.
In samenhang met mijn eigen adviezen krijg je zo een nog beter resultaat voor jouw gezondheid.
Grapefood – Sandra Grapendaal

https://www.grapefood.nl/
Sandra is een leuke collega, die net als mij orthomoleculair therapeut is. Samen volgen we dezelfde opleiding, doen we aan intervisie en werken we samen aan het bevorderen van gezondheid van lichaam en geest bij onze cliënten.

Heb je ook interesse om met mij samen te werken? Neem dan contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ik kijk er naar uit!