Ella sprak ik spontaan (onze zonen zijn vrienden) en we hadden het er over dat ik wat vermoeid was en mijn man schouderklachten had. Zij vertelde over een goede visolie die zou kunnen helpen. Wij zijn vrij nuchter aangelegd, maar waren enorm geïnteresseerd in haar verhaal en het onderzoek wat Ella deed.

Na een goede uitleg te hebben gekregen zijn wij beiden gestart met het dagelijks gebruiken van de Omega 3 visolie en een supplement Vitamine K2&D3. We kregen ook een test om te kijken hoe onze waarden zijn in het bloed. Ook gebruiken we op haar advies alleen nog maar roomboter en kokosolie om te bakken en braden.

Na 4 maanden zijn we opnieuw getest en onze waardes voor Omega 3 en vitamine K2&D3 waren sterk verbeterd en nu ook heel goed. Na 5-6 maanden kunnen we zeggen dat het veel beter is met ons gestel. De schouderklachten zijn enorm verminderd (ontstekingsvrij) en mijn vermoeidheid en darmklachten een stuk afgenomen.

Wij zijn zeer tevreden met deze keuze die we samen met Ella mochten maken en voelen ons fitter. We zijn inmiddels 50-plussers en wat fijn om deze ontdekking te doen! Echt een aanrader om bij Ella informatie in te winnen!