Zowat mijn hele leven, ik ben nu bijna 50 jaar, ben ik al aan de zware kant. Ik heb al alles geprobeerd, allerlei trajecten gevolgd, diëtistes enz. Ook getracht om meer te gaan bewegen, door bv naar een sportschool te gaan. Maar eigenlijk vind ik het echt vreselijk om aan dat ijzer te moeten trekken. Resultaat is dat ik wel wat afval via een lijdensweg, maar dat na verloop van tijd de moed in mijn schoenen zinkt en het verloren gewicht er weer in no-time bij zit.

Totdat ik in contact kwam met Ella, die bezig is met een opleiding tot orthomoleculair therapeut. Had ik nog nooit van gehoord natuurlijk, maar na een gesprek werd mij alles duidelijk en had ik direct het gevoel dat dit mij wel eens heel goed zou kunnen gaan helpen. Ella is echt een ontzettend aardige vrouw die zeer enthousiast kan vertellen over wat ze voor iemand kan betekenen. Daarnaast heeft ze een jarenlange ervaring als gespecialiseerd verpleegkundige in zowel het ziekenhuis als binnen de ambulancezorg en juist dát voelt erg vertrouwd.

Vakkundig werd mijn situatie in kaart gebracht en kwam er snel een op maat gesneden behandelplan. De uitleg die ik hierbij kreeg was heel verhelderend en duidelijk. De voedings- en bewegingsadviezen waren erg praktisch en met slechts een paar aanpassingen in mijn dagelijks leven kon ik op een gezonde manier verder.
Tenslotte heeft Ella bij mij ook een BodyScan uitgevoerd. Echt ongelofelijk wat hier uit komt rollen. Ook daarom ben ik met een vitamine K2 supplement gestart.

Ik ben nu inmiddels een half jaar verder en ben in deze tijd ruim 10 kilo afgevallen en voel mijzelf een stuk fitter. Door hetgeen wat ik nu doe voorkom of beperk ik de kans dat ik later in ernstige gezondheidsproblemen kom en vele medicijnen moet gaan slikken om mijn lichaam draaiende te houden met alle gevolgen van dien. Ella heeft mij precies uitgelegd waar de winst ligt die hier te behalen valt. En ik ben overtuigd, sterker nog, ik merk het nu al dagelijks.